Ilmastorahaston asiakkuustoiminto täydentyy kahdella kokeneella rahoitus- ja yritystoiminnan ammattilaisella

KTM, VTM Joakim Holmström on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi ja KTM Juho Pirinen on nimetty asiakkuuspäälliköksi Ilmastorahaston asiakkuustoimintoon.

KTM, VTM Joakim (Jocke) Holmström siirtyy johtavaksi asiantuntijaksi asiakkuustoimintoon 28.2. Finnveran suuryritykset-yksiköstä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä vaikuttavuus- ja vastuullisuusinvestointitoiminnasta Finnveran lisäksi muun muassa Pohjoismaiden investointipankista (NIB), Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankista (EBRD) sekä Maailmanpankkiryhmästä (WBG&MIGA).

Ilmastorahastossa pääsen yhteiskunnallisesti tärkeään tehtävään identifioimaan rahastolle uusia investointeja. Lisäksi on hienoa olla mukana kehittämässä rahaston toimintoja ja prosesseja. Ilmastomuutoksen torjuminen on globaali tavoite ja on hienoa, että Suomi on perustanut rahaston edistämään tätä tavoitetta”, Holmström toteaa.

KTM Juho Pirinen aloittaa Ilmastorahaston asiakkuuspäällikkönä 17.1. Hänellä on monipuolinen yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan sekä innovaatioiden kehittämisestä ja kansainvälistämisestä Helsinki Business Hubissa, Techcode-yrityshautomossa sekä yrittäjänä.

Pirisen mukaan ”on mahtavaa liittyä Ilmastorahaston asiantuntijoiden joukkoon. Näen Ilmastorahaston merkityksellisenä ja arvokkaana lisäkeinona ilmastonmuutoksen torjumisessa. On erittäin motivoivaa päästä edistämään uusien, kestävämpää tulevaisuutta rakentavien, ratkaisujen käyttöönottoa.”

llmastorahaston asiakkuustiimin uusi vuosi käynnistyy mainiosti, sillä saan toivottaa Joakimin ja Juhon sydämellisesti tervetulleeksi meille töihin. Mielenkiintoiset ja kasvukykyiset uudet asiakkaamme löytävät luoksemme heidän avullaan”, Ilmastorahaston asiakkuusjohtaja Pia Erkinheimo toteaa.


Lisätietoja:

Saara Mattero, viestintäjohtaja p. 0400 114 777 saara.mattero@ilmastorahasto.fi

Ilmastorahasto Oy on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, jonka toiminta keskittyy ilmastonmuutoksen torjumiseen, teollisuuden vähähiilisyyden vauhdittamiseen ja digitalisaation edistämiseen. Ilmastorahasto rahoittaa merkittävän mittaluokan ilmastokohteita, joissa yhtiön rahoitusosuus mahdollistaa hankkeen toteutumisen ylipäätään, laajemmassa mittakaavassa tai aiemmin kuin muun rahoituksen turvin.

Edellinen artikkeli
Ilmastorahaston rahoituskohde P2X Solutions vauhdittaa vetymarkkinaa Suomessa
Seuraava artikkeli
Ilmastorahaston 5M€ rahoitus Joensuu Biocoal Oy:n tuotantolaitokseen korvaa erityisesti kivihiilen käyttöä raskaan teollisuuden prosesseissa