Sauli Miettinen on aloittanut rahoituksen vaikuttavuusarvioinnin asiantuntijana Ilmastorahastossa

Sauli Miettinen on aloittanut rahoituksen asiantuntijana Ilmastorahaston sijoitustiimissä ja vahvistaa tiimin toimintaa rahoituskohteiden vaikuttavuusarvioinnissa, erityisesti päätösten valmisteluprosessissa ja seurannassa.  

DI Sauli Miettinen aloitti rahoituksen asiantuntijana Ilmastorahastossa 1. huhtikuuta. Miettinen siirtyy Ilmastorahastoon Business Finlandin rahoitustoiminnosta. Sitä ennen Miettinen työskenteli asiantuntijana Gaia Consultingilla. Miettisellä on kokemusta uusien teknologioiden ja investointien arvioinnista ja rahoittamisesta, sekä erityisesti energia-alan ja vaikuttavuuden analyyseistä. 

”Liittyminen Ilmastorahastoon on hieno mahdollisuus päästä edistämään uusien ja tärkeiden ratkaisujen käyttöönottoa ja skaalaamista. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia haasteita yhdistäen vaikuttavuusarvioinnin teknologia- ja liiketoimintanäkökulmien kanssa, ja olen innoissani voidessani hyödyntää osaamistani Ilmastorahaston tavoitteiden saavuttamiseksi”, Miettinen kertoo.  

 ”Olemme iloisia saadessamme Saulin osaksi Ilmastorahaston sijoitustoimintoa. Hän vahvistaa entisestään tiimiämme erityisesti hankkeiden vaikuttavuuden arvioinnin alueella. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi osaksi tiimiämme”, Ilmastorahaston johtava asiantuntija Juha Ollikainen kuvailee. 

Lisätietoja

Saara Mattero, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja p. 0400 114 777 saara.mattero@ilmastorahasto.fi

Ilmastorahasto Oy on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, jonka toiminta keskittyy ilmastonmuutoksen torjumiseen, teollisuuden vähähiilisyyden vauhdittamiseen ja digitalisaation edistämiseen. Ilmastorahasto rahoittaa merkittävän mittaluokan ilmastokohteita, joissa yhtiön rahoitusosuus mahdollistaa hankkeen toteutumisen ylipäätään, laajemmassa mittakaavassa tai aiemmin kuin muun rahoituksen turvin.

Edellinen artikkeli
Töissä Ilmastorahastolla: Alma kertoo harjoittelujaksostaan viestinnän ja vastuullisuuden parissa
Seuraava artikkeli
Ilmastorahastolta 6 M€ pääomalaina muovien kierrätyshaastetta ratkovalle Lamor Resiclolle