Suomalaisten ilmastoratkaisujen kansainväliset mahdollisuudet -paneelikeskustelu SuomiAreenassa kesäkuussa

Tervetuloa Ilmastorahaston järjestämään paneelikeskusteluun SuomiAreena-tapahtumassa Porissa keskiviikkona 28. kesäkuuta. Paneelikeskustelua voit seurata klo 11-11:45 Eetunaukion lavalla. Tilaisuus lähetetään suorana myös MTV Katsomossa.

Tänä vuonna paneelikeskustelun teemana on suomalaisten ilmastoratkaisujen kansainväliset mahdollisuudet. Suomalaisten yritysten kehittämät ratkaisut ilmastonmuutoksen torjuntaan kiinnostavat maailmalla ja ovat tulevaisuuden vientivalttejamme, tuoden talouskasvua sekä työpaikkoja. Minkälaisia haasteita ja mahdollisuuksia yrityksillä on edessään? Ja miten päästövähennyspotentiaali taittuu toteutuneiksi hiilidioksiditonneiksi?

Tule kuulemaan lisää Ilmastorahaston järjestämässä keskustelussa yritysten ja elinkeinoelämän edustajien kanssa. Paneelikeskusteluun osallistuvat Ilmastorahaston toimitusjohtaja Paula Laine, Elinkeinoelämän keskusliiton johtava ilmastoasiantuntija Janne Peljo sekä Ilmastorahaston portfolioyhtiöistä Aeromonin toimitusjohtaja Maria Kuosa, Elstorin toimitusjohtaja Kari Suninen ja Taaleri Bioteollisuus I rahastonhoitaja Tero Saarno.

Tilaisuuden tiedot
Aika: keskiviikko 28.6. klo 11-11:45
Paikka: Eetunaukion lava, Pori

Edellinen artikkeli
Vihreän siirtymän rahoitusmahdollisuudet yrityksellesi -infotilaisuus Lappeenrannassa 20.4.2023
Seuraava artikkeli
Tapaa Ilmastorahastolaisia Slush 2023 tapahtumassa