Töissä Ilmastorahastolla: Alma kertoo harjoittelujaksostaan viestinnän ja vastuullisuuden parissa

Ilmastorahastolla aloitti syksyllä 2022 kaksi harjoittelijaa sijoitustoiminnossa sekä yksi harjoittelija viestintä- ja vastuullisuustoiminnossa. Miten harjoittelu Ilmastorahastolla on sujunut? Näin viestinnän ja vastuullisuuden harjoittelija Alma kuvailee kokemuksiaan harjoittelujaksonsa päätteeksi 

Alma Tuunainen on ollut Ilmastorahaston harjoittelijana syyskuusta 2022 maaliskuun 2023 loppuun.

“Harjoittelujakso Ilmastorahastolla on sujunut hyvin ja ollut ennen kaikkea monipuolinen. Olen päässyt työskentelemään laajasti niin rahoituskohteiden viestinnän, vastuullisuustyön, vuosiraportoinnin, kuin erilaisten tilaisuuksien valmistelun parissa. Erityisen hienoa on ollut päästä syventymään kiinnostuksen kohteisiini, esimerkiksi ilmastopolitiikan mediaseurannan ja toimintaympäristön analyysin muodossa. Yhtiön rahoituskohteiden ilmastoratkaisuista viestiminen on tuntunut merkitykselliseltä ja luonut uskoa siihen, että ilmastokriisi voidaan ratkaista. Suomesta löytyy valtavasti osaamista ja innovatiivisia ilmastoratkaisuja, joista oppiminen ja viestiminen on ehdottomasti ollut inspiroivinta harjoittelussani! Olen kiitollinen harjoittelun myötä kertyneestä osaamisesta, joka tulee varmasti kantamaan pitkälle tulevaisuuteen”, Alma kuvailee.  

Harjoittelujakson päätyttyä Alma jatkaa politiikan ja viestinnän opintoja Helsingin yliopistossa. Ilmastorahasto hakee parhaillaan harjoittelijoita sijoitustoimintoon syksyksi 2023. Viestintä- ja vastuullisuusharjoittelijan hausta ensi syksylle tiedotamme myöhemmin kevään aikana. 

Lue lisää harjoittelukokemuksista Ilmastorahastolla: 

Edellinen artikkeli
Ilmastorahasto hakee Analyst Traineeta syksyksi 2023
Seuraava artikkeli
Sauli Miettinen on aloittanut rahoituksen vaikuttavuusarvioinnin asiantuntijana Ilmastorahastossa