Töissä Ilmastorahastolla: Cindy ja Juho kertovat harjoittelujaksostaan Ilmastorahastossa

Ilmastorahaston harjoitteluohjelma jatkui syksyllä 2023, kun sijoitustoiminto täydentyi kahdella analyytikkoharjoittelijalla. Harjoittelu tarjosi Cindy Miettiselle ja Juho Tarvaiselle mieleenpainuvan kokemuksen osana Ilmastorahaston tiimiä ja rahoituspäätösten valmisteluhankkeita. Cindy ja Juho arvostavat saamiaan oppeja analyysitehtävien parissa ja asiantuntevassa työyhteisössä.

Juho ja Cindy aloittivat Ilmastorahaston analyytikkoharjoittelijoina syksyllä 2023.

Työsuhteeni analyytikkoharjoittelijana Ilmastorahastolla on ollut antoisa kokemus. Oli motivoivaa päästä syventämään osaamista investointien analysoinnissa, samalla tehden töitä merkityksellisen aiheen parissa. Olen kokenut Ilmastorahaston asiantuntevien ammattilaisten kanssa työskentelyn hyvin opettavaiseksi ja ainutlaatuiseksi mahdollisuudeksi, josta uskon olevan hyötyä pitkälle tulevaisuuteen. Tämän jälkeen on hyvä palata jatkamaan maisteriopintoja Aalto-yliopistossa, kertoo Juho Tarvainen.

Harjoittelujakso Ilmastorahastolla on ollut mielenkiintoinen ja monipuolinen, eri hankkeiden ja työtehtävien ansiosta. Erityisen mielenkiintoista on ollut tutustua hankkeisiin toimialoilta, jotka eivät ole olleet minulle ennestään tuttuja. Olen päässyt mukaan kahteen eri toimialan hankkeeseen, joista toisessa ehdin näkemään myös positiivisen rahoituspäätöksen. On ollut motivoivaa tehdä aidosti merkityksellistä analyysityötä ja uskon, että hyödyn urallani niistä opeista, joita olen saanut Ilmastorahastolla, Cindy Miettinen kuvailee.

Juhon harjoittelu päättyi joulukuussa 2023 ja Cindyn tammikuussa 2024. Ilmastorahasto kiittää Cindyä ja Juhoa heidän harjoittelujaksostaan ja toivottaa iloa tulevien opintojen pariin.

Edellinen artikkeli
Teema-artikkeli: Rakennetun ympäristön päästötoimissa korostuvat energia- ja materiaaliratkaisut
Seuraava artikkeli
Ilmastorahastolta 4 M€ Filtrabitin teollisuuden pölyerotinratkaisuille