Viestinnän johtava asiantuntija (Senior Lead, Communications)

HAKU PÄÄTTYNYT.


Ilmastorahasto Oy on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, jonka toiminta osana innovaatiorahoittajien kenttää keskittyy ilmastonmuutoksen torjumiseen, teollisuuden vähähiilisyyden vauhdittamiseen ja digitalisaation edistämiseen. Ilmastorahasto rahoittaa vuodessa rajallista määrää merkittävän mittaluokan ilmastokohteita, minkä kautta olemme osaltamme tukemassa EU:n ja Suomen hiilineutraaliustavoitteita.

Etsimme viestintätiimiimme johtavaa viestinnän asiantuntijaa (Senior LeadCommunications) vakituiseen työsuhteeseenTehtävä painottuu erityisesti vastuullisuusviestintään, sisällöntuotantoon sekä raportointiin.  Toimit tiiviissä yhteistyössä viestintäjohtajan kanssa monipuolisissa viestinnän ja raportoinnin tehtävissä, esimerkiksi Ilmastorahaston rahoituskohteisiin ja vastuullisuuteen liittyen, aitiopaikalla koko yhtiön toimintaan.  

Minkälaista profiilia haemme?

 • Olet motivoitunut Ilmastorahaston tehtävästä.
 • Sinulla on monipuolinen ja laaja ymmärrys yhtiön toimintakentästä, sidosryhmistä ja toimintaan vaikuttavasta EU- ja kansallisesta sääntelystä, erityisesti innovaatiorahoituksen ja ilmastonmuutoksen osalta.
 • Sinulla on vähintään 5–10 vuotta relevanttia kokemusta viestinnän ja vastuullisuusraportoinnin parista:
  • Vahva osaaminen vastuullisuusraportoinnin ohjaamisesta ja sisällöntuotannosta.
  • Vahva osaaminen ulkoisen raportoinnin ohjaamisesta ja sisällöntuotannosta. Lisäksi kokemusta sisäisen raportoinnin sisällöntuotannosta ja kehittämisestä.
  • Kokemus monikielisestä sisällöntuotannosta ja mediatyöstä ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Ymmärrys erilaisista sosiaalisen median ja verkkoalustoista sekä niiden linkittymisestä Ilmastorahaston viestintään luetaan eduksi.
 • Kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että sujuvaan tiimityöhön, ja sinulla on vahvoja näyttöjä kyvystä toimittaa tuloksia. Projektinjohto ja muu johtamiskokemus on hyödyksi tehtävän hoitamisessa.
 • Selkeä kirjallinen ilmaisu sekä erinomaiset suomen ja englannin kielen taidot ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle, erittäin hyvä ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Ilmastorahasto tarjoaa sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden:

 • rakentaa ja kehittää Ilmastorahastoa uudessa, yhteiskunnallisesti merkityksellisessä työympäristössä
 • joustavaan työnkuvaan, joka muokataan valittavan henkilön kokemuksen pohjalta sopivaksi, sekä
 • kilpailukykyiset työsuhde-edut, etätyömahdollisuuden ja viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haku on umpeutunut 15.12.2021.

Lisätietoa Ilmastorahaston toiminnasta löydät verkkosivuiltamme www.ilmastorahasto.fi

Edellinen artikkeli
Johtava lakimies (Leading Legal Counsel)
Seuraava artikkeli
Rahoituksen asiantuntija (Manager, Investments)